otrdiena, 2010. gada 17. augusts

Playman Track and Field iPhone

Šī spēle ir viena no aizraujošākajām spēlēm, ko esmu spēlējis uz Iphone, kuras grafika un sižets nav pats sarežģītākais, bet iespēja to spēlēt ar līdz pat 6 cilvēkiem uz viena Iphone, to padara par biežu spēli ko izmantoju draugu vidu, jo gan savstarpējā konkurence, gan vieglā kontrole to padara par spēli, kuri visi grib uzspēlēt.
Tātad pieejami ir gan Single player, gan Multiplayer - abos ir pieejamas 5 distances (šķēpmešana, barjerskriešana, 100 m skriešana, tāllēkšana un kārtslekšana)
Multiplayera varam sākumā izvēlēties cik spēlētajus gribam pievienot, katram varam izvēlēties savu valsti (diemžēl nav Latvijas) un var arī savu varoni, tad izvēlēties vai ar vēl datoru klāt spēlēsim un pašās beigās amatieru un profesionālo stadionu un tad jau sacensības var sākties!
Singleplayera ir divas opcijas - vai nu challenge kas ir sākumā un pēc tam izzejot visu tur ir survival opcijā, kur mums ir sākumā jauzvar amatieru sacensības katrā distancē savs pretinieks, bet pēc tam tas pats tikai jāizdara pro līmeni. Single player ir arī jautrs, bet tomēr tas nevar sacensties ar jautrību ko sagādā multiplayers.

itunes links- http://itunes.apple.com/app/playman-track-field/id311483471?mt=8
Cena 0.99$
Un šeit arī gameplay video


Mans vērtējums: 9/10
+Protams multiplayers
+cena
-vēlētos, lai ar update iznāk kāda jauna distance, bet diemžēl pagaidām tā nav noticis

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru