ceturtdiena, 2012. gada 12. jūlijs

JAUNS BlackBerry 3 programmu/spēļu apskati - Word Maze, Wikitude, AccuWeather

Tā kā jau minēju iepriekšējā BlackBerry programmu/spēļu apskatā, ka šo apskatu sērija tiks turpināta un to papildus motivēja darīt arī lielais apmeklējumu skaits tieši šim rakstam.

Kā pirmo es ieteikšu spēli - Word Maze, tā Jums nodrošinās iespēju atrisināt neskaitāmi daudz izaicinošu labirintu. Šī spēle uzreiz jau Jums piedāvās iziet labirintu un, lai nokļūtu izvelnē ir nepieciešams nospiest BlackBerry pogu. To izdarot parādīsies iespēja vai nu izvēlēties jaunu labirintu vai arī nomainīt labirintu izmēru (sākot no pavisam maza līdz lielam).

Runājot par šo spēli, tā patiks gan maziem, gan lieliem. Tā spēj aizraut ar pareizo ceļu meklēšanu labirintā (izvest kukaini uz izeju) un to papildina vienkāršā kontrole. Kaut gan varētu šķist, ka tas ir pavisam vienkārši, tā nemaz nav, jo šie labirinti ir izaicinoši un sarežģīti (īpaši lielā izmēra).Vēl ir prieks redzēt kādu bezmaksas spēli bez reklāmām.

Šī spēle ir bez maksas
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/117977/?lang=en
  
Daži paraugattēli, kā tad spēle un tās interfeiss izskatās:


Otrā programma, ko es ieteikšu un apskatīšu būs - wikitude, programmu, ko varbūt Jūs neizmantosiet visu laiku, bet neskatoties uz to Jums tā būs noderīga.

Šī programma parādīs Jums blakus esošās nozīmīgās vietas (ar kameras palīdzību) vai arī varat vienkārši meklēt kādu vietu, ko vēlaties atrast, kā arī šī programma ir integrēta caur BBM un tādējādi viņa ļaus Jums atrast blakus esošos draugus. Papildus tam šī programma ļauj atrast, apskatīt apkārt esošos restorānus, dzīvos koncertus, aktuālos apkārt esošos notikumus, instagram bildes.

Jāsaka gan, ka diemžēl iepriekš uzskaitītās vietas Latvijā nebūs ļoti daudz ( bet šis skaits patstāvīgi progresē). Kā arī jaunais wikitude interfeiss ir veiksmīgi izveidots/ pārdomāts, tas ir acij tīkams un ērti lietojams.

Šī programma ir bez maksas
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/43001/

Daži paraugattēli, kā tad programma un tās interfeiss izskatās:

 
Pēdēja programma, ar kuru tiksiet iepazīstināti būs - AccuWeather, programma, kuras nosaukums jau izsaka par ko tā būs.

Tātad šī programma nodrošina iespēju apskatīties kāda laika prognoze būs konkrētajā diena pa stundām, nākamās tuvākās dienas, kāds būs vēja stiprums. Kā arī papildus bonuss šai programmai ir iespēja laika prognozes temperatūru novietot augšējā  daļā ( pie pulksteņa). Līdz ar to nebūs nepieciešams visu laiku apskatīt programmu, lai zinātu kāda ir gaisa temperatūra ārā.
  
Šī programma ir bez maksas
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/20143/

Daži paraugattēli, kā tad programma un tās interfeiss izskatās:


Paldies, ka veltījāt laiku izlasīt programmu/spēļu apskatu un ceru, ka tie Jums noderēs. Kā arī apsolu turpināt šo apskatu sēriju ar daudz jaunām BlackBerry spēlēm un programmām. Tā kā turpināt sekot līdzi notikumiem twitteri un mājaslapā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru