otrdiena, 2010. gada 17. augusts

Programmas kuras es ieteiktu noteikti novilkt (šis programmas ir pa velti)

Tops ar ,manuprāt, ar programmām kuras ir obligāti ir jānovelk, pie tam tās ir par brīvu, tā kā negaidi ieej itunes, novelc un baudi piedāvāto programmu iespējas!


7.vieta - KHL, visa informācija par mums tik populāro un sportam nozīmīgo KHL, novelc tieši pirms sezonas sākuma un būsi gatavs sezonai un informācija/dinamo rezultāti būs tavas rokas attāluma.

http://itunes.apple.com/lv/app/khl/id359869312?mt=8

6.vieta - Eurosport, ja tevi interesā informācija par sportu, šeit ir pieejama visa jaunākā informācija, ko piedāvā viens no pasaulē populārākajām sporta programmām.


5. vieta - Twitter, šeit nav daudz ko teikt tikai to ka šeit var darīt visu twiterim nepieciešamo sākot ar vienkārša ieraksta veikšanu, kā arī foto ievietošanu un tvītu apskatīšanu. Noteikti vajadzīgs visiem, kas ir saistīti ar twitter.


4.vieta - Translator, laba programma ja tev nepieciešams tulkot vārdus no vienas valodas uz otru, vienkāršs interfeiss, ir arī protams latviešu valoda, sarežģītākos vārdus šeit neatrast, bet ikdienā izmantojamies droši!


3.vieta - Shazam, bezmaksas versija piedāvā atpazīst dziesmas noklausoties to fragmentu, bieži vien izmantoju šo aplikāciju, jo domāju ikvienam ir bijusi situācija, kad nevar atcerēties kā saucas šī dziesma, vai vienkārši atstāt telefona atmiņā līdz mirklim, kad vēlēsieties to iegādāties. Vienīgi bezmaksas versijai ir ierobežojumi cik mēnesī dziesmas varēsi ierakstīt.


2.vieta - Riga Trans, piedāvā apskatīt visus autobusu, tramvaju, trolejbusu maršrutus un uzzināt laikus katrai pieturai. Izcila programma ja izmanto sabiedrisko transportu.


1.vieta - IMDB, iespēja apskatīt topu, apskat'ties jaunākās filmas un ne tikai, visa plāšā IMDB informācija šajā aplikācijā!


Vietām nav tik ļoti būtiska nozīme, jo katram sava interese tuvāka, bet nu jā, ceru ka šis aplikācijas Jums patiks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru